off from Berlin : Dude, where’s my towel?

Kedonoan mulai terjadi, handuk yang gue yakin banget tersampir manis deket tempat tidur tiba-tiba menghilang. Daripada sewa handuk 2 euro hanya pake sekali, mending gue handukan pakai sweater gue aja deh… gue jadi curiga jangan-jangan si Herman salah ambil handuk…..? Anyway…i re-packed and off to Hauptbanhoft, with friend I met along the way to bus stop, she lived two houses far from Grand Berlin.

Early at station, sempet sarapan dan ngopi at segafredo dan beli lipbalm di body shop. I think Body shop products di Jakarta masih sedikit lebih murah daripada di sini, masa Born Lippy LipBalm disini 5 euro?? Pas nunggu kereta, ngobrol sama orang, yang ternyata fotographer/reporter dari koran berlin. Dia ngasi tau my train is not the fast train. Pas gue liat2, walaaah iya. Masa 9.5 jam aja ke wina. Gileeeee! So…I’m gonna be spending about almost 10 hours on the train. That’s a long train running!!!

Any idea how to kill the time for 10 hours on the train?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s