solitude by Indian Ocean

This slideshow requires JavaScript.

This slideshow requires JavaScript.

Mad, sad, but wanted to enjoy freedom. Hm. Quick getaway won’t hurt, eh? my fingers rapidly did it, and without knowing it, seems like I had booked myself a ticket to paradise, means BaliJ.  Mission is just seclude my self with good reads and cuddle with the waves with men slipped me endless cold mojito and martini just with finger snaps. I nestled at Benoa since I had no intention to go anywhere in the city, so resort by the beach looks perfect.

So there I was, me and my purple Longchamp suitcase –posed with style- in the front lobby, copied the ad who showcased exact setting – travel with style- and the suitcase proved itself and endured its first voyage in the sand, waiting my credit card approval on this dollar rate and ..pprrrttt..it printed, and voila. I was escorted into my big room. A room to meditate just for my self. Yumm.

Sunbathing, riding waves, swimming through, reading Hemingway accompanied by stand by bartender till sunset, Continue reading “solitude by Indian Ocean”

maya beach!

Setelah ngerasa “ketipu” dan pastinya “kurang banget, kita booked agent lagi untuk excursion ke Maya Beach, kali ini namanya “sunset at Maya”. Masing-masing bayar kira-kira 500 baht, setelah adegan tawar-tawaran yang cukup alot. Sudah dipastikan bawah excursion ini bukan hanya ngeliat Maya dari jauh, tapi juga mampir dan menikmati sunset disana. Catatannya, asal gak hujan!

Kita berangkat jam 4.30 sore, disertai hujan gerimis mengundang (mengundang flu), dan dingin di kapal karena angin. Gak papa, yang penting ke Maya! Di kapal yang isinya mungkin Cuma 20 orang itu ada segerobolan anak muda dari China yang kayaknya takut banget kena hujan, karena kebetulan bikin dressnya putih keren gitu, lengkap dengan make up dan topi lebar. Oh well…jangan-jangan di kesini mau pre-wed photo aja kali ya…sibuk jerit-jerit pas kena air hujan…akhirnya karena tengsin, temen-temennya ngungsiin dia ke deck atas ke deck bawah. And all the bule (plus us) Cuma senyum-senyum aja.maaak…ini laut kali ya…pasti ntar juga kena basah.

Agak kuatir juga, kalau hujan terus lanjut, gimana sunset nya yah. Tapi pas kita sampe di snorkling point, dan turun dengan kanoe dan ngayuh sendiri ke pantai – matahari pun bersinar! Yihaaa! Dan kita pun sampe di tempat yang dicita-citakan! stories

Temples of Angkor, Cambodia

complex of temples in Angkor, built for king suryavarman in early 12th century and now is one of world heritage site. that what sells. 4 days 3 nights – from dawn to sunset, in the middle of the April heat. Always bring your 1 litre bottled water, it really saved the day (and the throat). From what I had read from lonely planet and other … Continue reading Temples of Angkor, Cambodia